Prima pagina > Revizie aer conditionat

Revizia aerului conditionat trebuie sa se faca o data la 12 luni!

Echipa eko-clima efectueaza revizie aer conditionat la toate marcile de aere conditionate. Aparatele de climaatizare sunt din ce in ce mai complexe si mai performate. Sistemul de racire ramane acelasi si anume el produce racirea aerului din incapere pe baza recircularii.

Prin acest lucru trebuie sa intelegem importanta reviziei  aerului conditionat.

Prin procesul de recirculare al aerului el formaza mini varteje in camera si astfel o parte din praf, fum de tigara si par de la animale ajung pe filtre aparatului chiar si inauntru lui.

Nerespectand indicatiile producatorilor de aparate, ca la indemnul lor, o data pe an sa se faca revizia lui, riscam sa ii ingreunam functionare si acesta sa nu mai aibe randament.

Pe langa acest lucru ne expunem familia unor posibile afectiuni si boli care au fost descoperite ca ar avea legatura cu aerul conditionat.

Cele mai cunoscute afectiuni sunt: boala ochilor rosii, afectiuni ale tractului respirator, rinite, alergii, etc…

Beneficiile reviziei aerului conditionat:

  • Prelungeste durata de viata a aparatului. / Este ca atunci cand facem revizia autoturismului, cu cat avem grija de el cu atat sansele de a se strica sunt reduse la jumatate.
  • Se reduc riscurile de imbolnavire. / Cu cat un aparat de aer conditionat este intretinut an de an el va arunca aerul in camera curat si fara bacterii sau spori de mucegai. Astfel vom avea un mediu curat si dezinfectat.
  • Reducerea costului la facture electrica. / O instalatie de racire care nu este intretinuta an de an , ea va functiona din greu si automat va consuma si mai multa energie electrica. Pentru a evita aceasta crestere la facture de electricitate va recomandam sa efectuarai revizie aer conditionat o data la 12 luni.

Cat dureaza revizia aerului conditionat?

Durata de executie este direct proportionala cu murdaria gasita pe aparat si inauntrul lui.In principiu poate dura intre 30 si 60 minute. Programarea se face cu o zi inainte. In cazul in care te-ai hotarat sa faci operatia de revizie aer conditionat cu echipa eko-clima, nimic mai simplu, suna-ne si vei intra in legatura cu unul din specialistii nostri!

SUNA ACUM: 0768.918.398