Prima pagina > Reparatii aer conditionat

In acesta descriere va vom prezenta serviciile noastre de reparatii aer conditionat.

Mai nou, aparatele de aer conditionat sunt nelipsite din casele noastre. Dar oare stim ca si ele sunt predispuse defectarii?

Pe langa celelalte servicii enumerate in paginile anterioare, echipa Eko-clima executa si reparatii aer conditionat in regim de urgenta la costuri rezonabile.

Experienta acumulata in cei peste 5 ani de munca pe teren ne recoamda sa spunem ca in proportie de peste 90% din cazuri reparam aparatele de aer conditionat pe loc!

Oferta noastra bine definita de servicii o gasiti doar aici la costuri reduse.

Eko-clima furnizeaza clientilor sai servicii de reparatii aer conditionat si service aer conditionat in Bucuresti in toate sectoarele si zonele de langa Capitala. Dupa prima reparatie efectuata cu noi sigur vom cimenta relatia si va vom fi alaturi la la urmatoare revizie la aerul conditionat pe care il detineti.

Majoritate clientilor la care noi am executat o reparatie aer conditionat sau un service aer conditionat in regim normal sau la urgenta ne-au pastrat numarul de telefon. S-au intors dupa ani de zile sa apeleze din nou la noi si chiar sa ne recomande cunoscutilor si rudelor acestora.

Incercam pe cat posibil sa avem o relatie cat mai stransa cu clientii nostri deoarece este indicat ca o data pe an sa se efectueze igienizarea aparatului de aer conditionat.

Ne-am orientat sa cumparam cele mai performate ustensile , aparate de masura si scule de frigotehnie care sa ne usureze munca. Dar si sa ne scurteze durata de executie a reparatiei pentru ca dvs sa nu simtiti disconfortul termic al verilor toride.

Prin serviciul de service aer conditionat veti restabili proprietatile aparatului de aer conditionat si acesta sa functiona ca in prima zi de folosinta. Problemele des intalnite pe teren de catre echipele noastre au fost:

Aparatul nu raceste

  • Aici putem enumera cateva posibile cauze:
  • Nu mai exista freon in instalatia de racire
  • Nu mai functioneaza compresorul
  • Nu mai functioneaza ventilatorul
  • Probleme pe partea electronica

Curge apa in casa.

Se intampla sa curga apa din aparatul de aer conditionat atunci cand orificiul de scurgere sau furtunul de drenare a condensului sa fie infundat. Acest lucru se datoreaza mizeriei acumulate in timp pe unitate din casa. Alt factor poate fi si unul extern si anume datorita reabilitarii termice a blocului.

Aparatul miroase urat

O instalatie de climatizare, in cazul nostru un aparat de aer conditionat poate sa miroasa urat in primele minute cand il pornim sau chiar si dupa 30 minute.

Prima oara ar trebui sa ne intrebam daca i-am facut curatrea si igienizarea o data pe an ? Daca nu, aceasta poate fi una din cauze.

Apoi ar trebui sa vedem daca aparatul functioneaza intr-un mediu neprielnic. Daca este montat intr-un mediu unde exista mult praf si toxicitate.

Sitele, filtrele si vaporizatorul unui aer conditionat se umplu de praf  in maxim 1 an de zile fie ca el functioneaza sau nu. De aceea trebuie sa ii facem igienizare aer conditionat o datra pe an si sigur nu va mai mirosi urat.

Pentru o reparatie aer conditionat in Bucuresti si Ilfov va stam la dispozitie ->

SUNA ACUM: 0768.918.398