Prima pagina > Incarcare freon

Prin prisma faptului ca toti colegii nostrii sunt calificati in acest domeniu va recomandam sa efectuati serviciul de incarcare freon aer conditionat cu noi.

Ne ocupam de incarcarea cu freon la aparatele de aer conditionat din aparatament, birou, casa, locuinta, hale industrial, depozite, etc…

Incarcare cu freon se executa cu agent frigorific specific aparatului de aer conditionat pe care dvs il detineti.

Avem in dotarea echipelor noastre toti agentii de racire pentru toate aparatele existent inca pe piata care au fost montate acum 1 an sau in urma cu 10 ani. Aceste tipuri de freon sunt in permanenta cu noi, deoarece vrem ca timpul de executie a unei incarcari cu freon sa fie cat mai mic. In general o incarcare freon aer conditionat ne ia ca timp maxim 30 minute. De aceea una din calitatile pe care noi ne bazam este rapiditatea cu care servim clientul.

Cand un aparat de aer conditionat are nevoie de incarcare cu freon el va da urmatoarele semene:

  • Simtim ca nu mai are putere aparatul.
  • Simtim ca aerul nu mai este asa rece.
  • Simtim ca nu se mai raceste atat de repede in casa.
  • Vedem uneori ca nu mai curge atat de multa apa pe furtunul de scurgere.
  • Emana un miros urat cand il folosim.

Marea majoritate a aparatelor de aer conditionat care au fost vandute si montate dupa anul 2008 trebuie incarcate cu freon o data la 2 ani. Odata cu criza economica din anul 2008 , marea majoritate a producatorilor de aere conditionate au “umblat” la calitatea lor. Pentru a se alinia pretului pietei, calitatea a scazut, in acest mod aparatele de aer conditionat au devenit din nou accesibile ca pret.

Cu foarte putin timp in urma firma Daikin a introdus in aparatele lor un nou tip de agent de racire ( freon ) care poarta numele de freon R32. Acest nou freon lucreaza intr-o presiune cuprinsa undeva intre 8-35 bari. Acesta presiune este una destul de mare de aceea si aceste scapari de freon apar dupa 2-3 ani de folosire. Cand avem o instalatie slab etansata care lucreaza in presiuni mari aceasta inevitabil va pierde freon.

In caz ca aveti un aparat de climatizare care lucreaza pe acest gaz, noi va putem ajuta sa efectuam incarcare freon aer conditionat cu noul freon r32 la un pret corect si in timp util.

Asa ca o mica recapitulare:

  • Executam incarcare cu freon la apratele de aer conditionat montate in apartament.
  • Efectuam incarcare Freon aer conditionat la aparate mai vechi de 5 ani.
  • Executam incarcare Freon aer conditionat cu scule profesionale.

Asa ca sigur noi suntem solutia problemei pe care dvs o aveti cu aerul conditionat montat pe perete in: locuinta, vila , birou, casa, hala si spatii comerciale.

Folositi datele de contact pentru a intra in legatura cu un specialist din cadrul companiei noastre Eko-clima.

Va putem ajuta cu incarcare freon aer conditionat in cel mai rapid si profesional mod.