Prima pagina > Despre noi

Eko-clima a luat fiinta din dorinta de a revigora piata serviciilor de reparatii aer conditionat. Echipa este formata din personal tanar cu dorinta de munca si afirmare.

Toate echipele care alcatuiesc colectivul nostru sunt frigotehnisti autorizati. Am urmarit sa avem la baza un pachet mare de cunostinte si atunci cand ajungem in casele dumneavoastra sa stim ce avem de facut. Fiecare echipa este dotata cu scule de masurare si aflare a defctelor aparatelor de aer conditionat. Lucram cu firme de la Testo si Rothenberger.

Detinem toate tipurile de freon care se folosesc la aparatele de aer conditionat noi cat si cele vechi. La noi gasiti tot timpul un coleg care este dispus sa va explice si sa va recomande ce aparat este mai bun, ce marci de aparate s-au montat in ultimii 2 ani. Ce aparate sunt mai rentabile a fi cumparate si montate, etc…

Cand primim o solicitare de service aer conditionat trebuie sa stiti ca o tratam cu rapiditate si  mare atentie.

S-a intamplat ca atunci cand un client ne-a sunat si ne-a spus defectul prin telefon, sa stim sa ii dam rezolvarea pe loc printr-o simpla resetare de AC. Atunci cand ajungem la adresa livrata de dvs, angajatii nostrii verifica in amanunt aparatul de aer conditionat.

Vor constata defectul dupa ce s-au asigurat ca ce va vor spune este 100% real. Apoi urmeaza devizul de reparatie aer conditionat. Dupa asta, cu acordul dumeavoastra se trece la partea de reparatie aer conditionat sau revizie aer conditionat ori incarcare cu freon aer conditionat , service aer conditionat , igienizare aer conditionat.

Pe langa toate astea, sustinem cu tarie ca in proportie de 90% reparam orice aparat de aer conditionat tip split ( montat pe perete) cu capacitate de racire cuprinse intre 9.000-48.000 Btu.

Va multumim pentru vizita si va asteptam sa sunati la numarul de telefon pentru a veni in sprijinul dvs.

SUNA ACUM: 0768.918.398